Wie zijn wij

Dave_BW
Dave Boere
Founder Agile Masters / Agile Coach
+31 6 53 23 50 99
dave@agilemasters.nl
linkedin twitter

Na 14 jaar actief in Sales en Salesmanagement te zijn geweest, ben ik in 2010 in aanraking gekomen met Agile en Scrum. Tijdens mijn Salesmanagement periode heb ik verschillende leidende rollen gehad op het gebied van innovaties en (proces) veranderingen. Afdelingen (her)inrichten en reorganiseren was naast mijn directe Sales verantwoordelijkheid een van mij kerntaken.

Mijn kracht ligt in het implementeren van een structuur en bijpassende cultuur waarin mensen en teams optimaal kunnen presteren. Dit doe ik door focus te leggen op de strategische doelen en transparantie toe te voegen in het proces.

Met de opkomst van Agile kreeg ik een concreet handvat voor de dingen die ik al toepaste in de praktijk. In deze veranderende wereld is het mijns inziens goed om jezelf en je organisatie zo flexibel mogelijk in te richten. Laat dit nu iets zijn waar ik bedrijven en personen graag bij wil helpen. Ik ga op zoek naar de maximale waarde voor uw bedrijf en help u uw korte en lange termijn doelen te formeren en te prioriteren.


Richard de Ridder
Founder Agile Masters / Agile Coach
richard@agilemasters.nl
linkedin

Ik heb inmiddels 15 jaar ervaring in de IT opgebouwd in een breed scala aan organisaties en functies, van webdesigner tot analist tot het aansturen van ontwikkelteams. Ooit ben ik begonnen met ‘traditionele softwareontwikkeling’ waar complexe vraagstukken vooraf helemaal uitgewerkt werden, waar ik mijzelf ook ‘schuldig’ aan maakte. Ik ben ergens in 2008 in aanraking gekomen met Agile en Scrum, heb sindsdien deze filosofie ook zelf geleefd en uitgedragen.

Ik heb een enorme passie voor het creëren van intuïtieve, nieuwe software, waar het samenwerken als team centraal staat. Daarnaast volg ik de trends en veranderingen die impact hebben op de toekomst en speel hier ook op in.
Ik heb scherpe en kritische analytische kwaliteiten, kan daarin verbanden leggen en snel prioriteiten stellen. Verder is mijn kracht om vanuit chaos order en structuur te creëren en complexe zaken, begrijpelijkerwijs over te brengen. Ook durf ik te veranderen wanneer iets niet werkt.

Ik help organisaties en mensen in beweging brengen als ze vastzitten in patronen, om van daaruit organisaties weer zo wendbaar mogelijk in te richten. Daarnaast breng ik mensen en teams (weer) bij elkaar (en in beweging) om daadwerkelijk resultaten neer te zetten.